вторник, 5 февруари 2013 г.

Орифлейм поръчка - как се прави и как изглежда

This post is about Oriflame consultants based in Bulgaria, therefore I will not write it in English. You can still use the translator on the right. ***
Тази статия обяснява как да се регистрирате като консултант на Орифлейм, какви документи са нужни, как се извършва плащането, как се поръчва най-лесно и как пристигат поръчките.
* Защо да се регистрирам? - Поръчвате качествена козметика за себе си с 23% отстъпка за консултанти, поръчки за приятели и познати, от които имате същия процент печалба. Събирате БТ точки и получавате допълнителни подаръци. Още информация на официалния сайт
* Как да се регистрирам? - Първо се регистрирайте онлайн.  Ще можете да поръчвате и да плащате с карта.
* Доставка за София с куриер, поща за страната, или приемни центрове, ще видите списъка като потвърждавате поръчката.
* Как да платя? - Ако желаете да се възползвате от правото на 14 дневен кредит, изпратете Заявление за регистрация + копие на лична карта на адрес гр. София, 1797, бул. Г. М. Димитров 1
Пример: Поръчвам в понеделник на 11.02.2013, ще получа пратката в пощенски клон в сряда 13.02.2013, ще трябва да платя най- късно на 24.02.2013 и понеже се пада неделя ще платя на 22.02 или по-рано.
Можете да пуснете най-много 2 поръчки на кредит преди да платите. На мен ми се наложи, ден след общата ми поръчка клиентка поръча продукти от същия каталог и направо ги изпратих на нейния адрес. За щастие каталози се начисляват само към първата поръчка.
* Как изглежда пратката? - За по-малки поръчки ми изпращат продуктите и каталозите в малък кашон, днес имах доста неща и пристигнаха в средно голямо кашонче, с надпис Орифлейм и облепени с фирмено тиксо.
* Подаръци - през каталог 02 / 2013 успях да направя поръчка за 100 БТ и сега дори с една поръчка от каталог 03 / 2013 на Орифлейм ще получа красива керамична купа от серията Wellness. (Ще добавя снимка)
Също така вместо да платя доставка 3 лв, предпочитам да платя 4-5 лв и да получа продукт подарък. Този месец бяха сенки за очи, миналия - лосион за тяло.
Очаквам ви в своя екип! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар